Τώρα είναι 09 Σεπ 2010, 15:01
Wordcamp στη Θεσσαλονίκη
26 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Re: Wordcamp στη Θεσσαλονίκη
Basilakis έγραψε:Το EE είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Wordpress γιατί και αυτό είναι Blog Machine και όχι CMS κατά βάση, όπως είναι το Joomla!
Νόμιζα ότι όλο και κάποιο extension θα έχει καλύψει τους διαφορετικούς τύπους content στο wp
Δεν το έχω δουλέψει ποτέ (1 ή 2 εγκαταστάσεις έχω κάνει) άλλα από αυτά που διαβάζω στο νετ μου δόθηκε ή εντύπωση ότι το wordpress αναπτύσσει και την cms πλευρά του κι ότι μάλιστα τα πάει και καλά...
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ΕΕ ήταν άκυρη ιδέα.
Basilakis έγραψε:Μάλιστα για αυτούς που παρακολουθήσαν την ομιλία του κ.Κωνσταντακόπουλου καταλάβανε κάτι.
Μίλησε στο πρώτο μέρος ο κ.Κωνσταντακόπουλος;;
Αν τον άκουσα δεν μπορεί όλο και κάτι θα έπιασα
Basilakis έγραψε:Μάλιστα είδη δουλεύω πάνω σε ένα plugin, που δίνει στο Wordpress αυτή την ευελιξία!
Αυτό είναι πολύ καλό
Δίνει τρομερές δυνατότητες κάτι τέτοιο
άλλα όπως γράφω πιο πάνω, νόμιζα ότι όλο και κάποιος θα το είχε κάνει.
-

garu - Δημοσιεύσεις: 497
Re: Wordcamp στη Θεσσαλονίκη
Το Wordpress δουλεύει σαν CMS σαφώς! 
Ο Γιάννης ήταν αυτός με την παρουσίαση με το Spiderman και τον Batman! Φυσικά και τον είδες στο πρώτο μέρος!
Anyway, για να μην χαλάσουμε το θέμα θα χαρώ να τα πούμε στον cafe σας ή σε ένα Tsipouraki! Συνήθως γίνονται παρασκευή, άρα δεν υπαρχει θέμα να χαλάσει κανένας τον server του το άλλο πρωί!
Ο Γιάννης ήταν αυτός με την παρουσίαση με το Spiderman και τον Batman! Φυσικά και τον είδες στο πρώτο μέρος!
Anyway, για να μην χαλάσουμε το θέμα θα χαρώ να τα πούμε στον cafe σας ή σε ένα Tsipouraki! Συνήθως γίνονται παρασκευή, άρα δεν υπαρχει θέμα να χαλάσει κανένας τον server του το άλλο πρωί!
- Basilakis
26 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες